Adecco

Financial director / Consolidation

★★★★★

Controller m/v (357/16383)

04 October Bruxelles-Capitale Interim

Description de la fonction pour H/F

Onze klant is één van 's werelds meest toonaangevende producent van zware trucks en bussen. Momenteel zijn wij op zoek naar een controller, met vaste standplaats het Benelux hoofdkantoor in Breda.
Als controller ben je werkzaam op de afdeling Controlling & Reporting en rapporteer je aan de Teammanager Controlling & Reporting.
In je functie als controller ondersteun en adviseer je de verkoop- en servicevestigingen verspreid over de Benelux inzake financiële vraagstukken, waarbij met name jouw focus zal komen te liggen op de vestigingen in België en Luxemburg. Daarnaast ben je onderdeel van het C&R team dat zorgt voor de financiële rapportages en het verstrekken van financiële stuurinformatie. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van de budgetten van de regio’s en je bewaakt, analyseert en garandeert de kwaliteit en tijdigheid van alle financiële rapportages, projecten en budgetten, zowel intern als extern.

Profiel

* Master werk en denk niveau, bij voorkeur bedrijfseconomische richting
* Analytisch vermogen
* Kennis van MS Office (m.n. Excel)
* Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Franse taal
* Zelfstandig, accuraat en resultaatgericht kunnen werken
* Een dienstverlenende instelling
* Ervaring met Microsoft Dynamics is een pluspunt

Aanbod

* Een marktconform maandsalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a.: 13e maand, vakantiegeld en 13 ADV-dagen.
* Ruimte voor opleidingen en persoonlijke groei.
* Een boeiende uitdaging in een dynamisch team met ruimte voor initiatief.
Ben jij de geschikte kandida(a)t(e)? Wacht niet langer en solliciteer dan nu via de sollicitatieknop!
Vergeet niet om je sollicitatie achteraf te valideren door op de link in de bevestigingsmail te klikken. Mocht je de bevestigingsmail niet ontvangen neem dan een kijkje in je junkmail!
Succes!
Het kantoor van Kapellen is open voor inschrijvingen op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9u en 12u en op woensdag van 14u tot 17u.
Telefonisch of per mail zijn wij bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag van 8u30-12u30 en 13u30-17u30.