Adecco

★★★★★

Bediende dienst boekhouding

06 October Bruxelles-Capitale Interim

Description de la fonction pour H/F

Voor de afdeling Finance zijn we zoek naar een bediende voor een correcte financiële en administratieve verwerking en verslaggeving. Op deze manier draagt u bij in het realiseren van een zo hoog mogelijke nettomarge. De focus ligt vooral op het effectief debiteuren- en crediteurenbeheer en het hierbij beperken van risico's. U signaleert niet alleen op basis van cijfers, maar onderneemt ook meteen actie door andere afdelingen in te schakelen om te bespreken wat is opgevallen. U dient ook op de hoogte te zijn van wat er speelt binnen sales, bij klanten, en bij de inkoop om zo de cijfers te kunnen plaatsen. In deze functie is het ook belangrijk dat u geinformeerd bent over de marktontwikkelingen, zoals de creditlimieten, de reating stand, nieuwe leveranciers en daaaruit voortvloeiende verplichtingen zoals betaling in vreemde valuta. U dient dus alert te zijn voor frauduleuze situaties.

Profiel

Bachelor werk- en denkniveau met een financiële/ economische achtergrond. U bent ambitieus en assertief als persoon. U heeft kennis van debiteuren en /of crediteurenbeheer alsook van financiële processen (AO/IC). Ook heeft u affiniteit met ERP.
Als persoon bent u bereid om te leren en heeft us een passie om kritisch te kijken naar een nieuwe uitdaging. U bent in staat zelfstandig te werken doch bent u ook een teamplayer. U bent administratief sterk en nauwkeurig!
Talenkennis: Nederlands, Engels (frans en Duits is een pluspunt, geen vereiste)

Aanbod

De firma biedt een aantrekkelijke, uitdagende baan binnen een groeiend en inspirerend bedrijf. Het betreft een 4/5de functie van 32u/week.
Vaste betrekking!!

Other Jobs

Back to the list